9. srp 2022

Nový způsob placení za pohonné hmoty

Eurowag přináší na trh rychlejší a bezpečnější platby přes mobilní aplikaci. Dle Eurowagu budete tankovat rychleji, jednodušeji a bezpečněji než kdykoli předtím.
 

Jak to funguje


 
Řidiči už nebudou muset ztrácet čas hledáním karty nebo za špatného počasí hledat platební terminál. Po otevření aplikace řidič uvidí všechny stanice Eurowag v okolí. Po příjezdu k vybrané stanici zvolí možnost "Tankovat s Eurowag Pay", typ paliva a terminál. Pak už jen klikne na "Začít tankovat". Nakonec nákup autorizuje a dostane potvrzení, že tankování může začít. Po jeho dokončení jednoduše vrátí tankovací pistoli do pumpy. V tu chvíli aplikace transakci automaticky zpracuje.


 
Vlastnosti a výhody Eurowag Pay
 

Ty nejlepší a nejaktuálnější funkce, které vás ochrání před krádežemi a podvody. Co všechno Eurowag Pay umí?

  • Automatické platby - při tankování nemusíte fyzicky vyndavat kartu, aplikace zvládne platbu za vás, aniž byste museli hledat obsluhu nebo platební terminál.

  • Nové bezpečnostní funkce - používání aplikace Eurowag Pay je zabezpečené pomocí PIN nebo biometrického skenu, takže účet je chráněný před nežádoucími transakcemi.

  • Historie nákupů - Všechny platby v systému Eurowag máte pod kontrolou. Pokud jste dispečer nebo majitel, můžete vidět nebo nastavit limity pro každou kartu v týmu.

  • Zámky rozsahu zařízení - Další ochranou proti krádeži je rozsah zařízení. Aplikace nedovolí řidiči natankovat (odemknout pumpu), pokud není u čerpací stanice fyzicky přítomný.

  • Tankování na dálku - pokud se vyskytnou problémy s telefonem nebo kartou, dispečer může stojan pro řidiče aktivovat na dálku bez ohledu na to, kde právě je.

  • 400 stanic - Vaši řidiči můžou platit přes Eurowag Pay na víc než 400 našich nejoblíbenějších stanicích. A přibývají další. V budoucnu bude s Eurowag Pay kompatibilní většina čerpacích stanic Eurowag.
     

Jak Eurowag Pay získat?

https://www.eurowag.com/cs/produkty/mobilni-aplikace-eurowag

#eurowag #eurowagpay #tankovani #mobilniaplikace #placeni #PHM #nafta

650
12