top of page
Vyhledat

Interaktivní mapa - stav silnic v reálném čase Španělsko pro kalamitní stav

Španělsko čelí studené vlně, proto je pro řidiče důležité znát stav silnic. Ministerstvo dopravy vytvořilo interaktivní mapu se všemi událostmi v reálném čase pro řidiče tak, aby nedocházelo k jejich uvíznutí a řidiči mohli včas naplánovat svou budoucí jízdu.

Státní meteorologická agentura varuje před velmi nízkými teplotami, ledem a velkým množstvím sněhu v mnoha oblastech. Sněhové předpovědi varují před zvláštně chladným počasím v Madridu, Kastilii La-Mancha, Východní Andalusii, Valencijském společenství a Bajo Aragón. DGT rovněž vyzvalo řidiče, aby své cesty dobře plánovali a neustále kontrolovali předpověď počasí a stav silniční sítě.

Odkaz na interaktivní mapu pro řidiče: https://1url.cz/OzP4P

Kromě zobrazení všech druhů omezení a rychlostních radarů nabízí nová interaktivní mapa stav silnic v reálném čase, včetně všech povětrnostních událostí. Patří sem potíže související s řízením vozidel, sněhu, ledu, deště nebo větru. Uvidíte také všechna zdržení, která tím byla vygenerována. Další zajímavou službou, kterou tato interaktivní mapa nabízí v reálném čase, je karta s názvem „Předpovědi“. V této části můžete zkontrolovat předpověď na několik příštích dní pro případ, že by se situace zhoršila.




200 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Vznikne český BAG

Snad každý řidič kamionů zná německý BAG, který do jisté míry u našich západních sousedů supluje silniční policii. Brzy se podobné vymoženosti dočkají řidiči kamionů i u nás: "Na podnikání v silniční

bottom of page