top of page
Vyhledat

Jak je to s rozdíly ve výjimce ze zákazu jízdy mezi spolkovými zeměmi v Německu

V posledních dnech jste intenzivně komentovali na téma rozdílů ve výjimce ze zákazu jízdy o víkendech a ve svátek mezi jednotlivými spolkovými zeměmi v Německu.


Vycházíte z jiných portálů, které od sebe navzájem kopírují. My pracujeme s oficiálními zdroji a i přes intenzivní hledání na oficiálních vládních serverech v Německu se nám nepodařilo potvrdit, že by výjimky v některých spolkových zemích neplatily. Dokonce i oficiální stránky Evropské Komise ještě včera ukazovali, že výjimka v Německu platí jen na některé druhy zboží. Dnes již ukazují to samé co my, t.j. že výjimka v Německu je plošná.


V každém případě vás chceme ujistit, že pracujeme na zjištění skutečné pravdy. Posláním našeho portálu d365.cz je, abyste se nemuseli vyhýbat jízdě do zahraničí jen proto, že nemáte jistotu, že můžete jet.


Zatím tedy platí náš přehled v přiložené tabulce, pokud zjistíme nové skutečnosti, budeme vás neprodleně informovat.




66 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Vznikne český BAG

Snad každý řidič kamionů zná německý BAG, který do jisté míry u našich západních sousedů supluje silniční policii. Brzy se podobné vymoženosti dočkají řidiči kamionů i u nás: "Na podnikání v silniční

bottom of page