top of page
Vyhledat

Nový pokročilý telematický systém LionBeat

Společnosti Lion Electric a Geotab společně vyvinuly nový pokročilý telematický systém speciálně pro elektrická vozidla s názvem LionBeat. Tato flexibilní telematická sada, má za cíl optimalizovat všechny aspekty provozu elektrického vozového parku, včetně produktivity, bezpečnosti a nákladů v reálném čase.

Telematický systém LionBeat je postaven jako nadstavba nad řešením pro správu vozového parku s otevřenou platformou Geotab. To je je navrženo tak, aby vyhovovalo požadavkům provozovatelů vozových parků jakékoli velikosti, včetně vozových parků se smíšenými a nulovými emisemi. Systém bude nainstalován na každém nákladním vozidle a autobusu s nulovými emisemi Lion, takže vozidla budou okamžitě kompatibilní s telematikou. To umožní jak Lionovi, tak koncovému uživateli využívat data k řízení obchodních a správních rozhodnutí, uvedla společnost ve svém oznámení.

Při vývoji LionBeat vytvořili jedinečné účelové telematické řešení, které je specifické pro elektrická vozidla a Geotab, proto jej považovali za ideálního partnera pro tuto technologii, řekl Marc Bedard, generální ředitel a zakladatel Lion Electric. Použitím svých odborných znalostí v oblasti plně elektrické přepravy těžkých nákladů získaných z více než 6 milionů najetých kilometrů v reálném světě Lion uvedl, že odemkli nové datové signály specifické pro EV specifické pro jeho palubní síť vozidel. Tyto datové prvky se integrují do platformy Geotab, aby zákazníkům LionBeat poskytly informace, které pomáhají minimalizovat náklady na energii, údržbu a dokázali maximalizovat dobu provozuschopnosti.

Příklad dat analyzovaných systémem LionBest:

  • Řízení výkonu elektrického vozidla

  • Stanovení priority poplatků

  • Správa vozového parku

  • Řízení a školení řidičů

  • Údržba a diagnostika

  • Pokročilé asistenční systémy pro řidiče

Společnost LionBeat je snadno rozšiřitelná a může se připojit k aktuálnímu softwaru pro správu vozového parku operátora, uvedla společnost. Může zahrnovat živé systémy zpětné vazby a identifikace řidiče a další snímače vozidla. K údajům o vozidlech a vozovém parku lze přistupovat v reálném čase prostřednictvím online uživatelského portálu LionBeat nebo historicky prostřednictvím přizpůsobitelných zpráv. LionBeat je nyní k dispozici pro provozovatele vozových parků EV všech velikostí a průmyslových odvětví.




33 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

コメント


bottom of page