top of page
Vyhledat

Renault recykluje těžká nákladní vozidla

Renault Truck ve spolupráci s Indra Automobile Recycling právě vytvořil svůj první systém recyklace dílů pro nákladní vozidla. To je ze strany výrobce významný krok v ekonomice. Co se týkalo technických otázek, manažeři se spojili s jedním z partnerů společnosti Indra Automobile Recycling - společností Cider Engineering. Ta má solidní know-how pro demontáž těžkých nákladních vozidel.

V několika centrech bude navezeno patnáct nákladních tahačů. Výrobce poté vyzkouší opakovaně použitelné součásti, které bude mít předem k dispozici ve své vlastní síti. Prvním cílem je demontovat více než sto nákladních vozidel před koncem tohoto roku.

Cílem této spolupráce je vytvoření finančně výhodné distribuční sítě. Studie, podporovaná společností Ademe (která obdrží závěry v říjnu), trvala téměř rok, Vytvořila analýzu, aby se zaměřila na podmínky nezbytné pro úspěch projektu.

Na základě pozitivních závěrů analýzy vůdci Renault Trucks a Indra potvrdili svůj záměr zahájit projekt konkrétnějším způsobem, který začíná podepsáním dohody 2.7. a podrobného popisu spolupráce o vytvoření budoucí sítě.



6 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page