top of page
Vyhledat

Vaše nejoblíbenější články posledního kvartálu

Přátelé kamioňáci,


máme za sebou další kvartál, nebo-li čtvrt rok, za který se v naší společnosti mnohé událo. O tom co se děje ve světě i u nás doma, se dočtete na mnoha stránkách. My se chceme podělit s vámi o informaci, co vás nejvíce zaujalo na našem Dispečink365.


  1. Jak pochopit řidiče nákladního vozidla (aneb zkuste to dát přečíst neřidičům). Z téměř 200 tisíc lidí, kterým se tento článek zobrazil na displeji, se líbil 19109 natolik, že na něj dali lajk, anebo ho sdíleli.

  2. Rakouská past na poličky na palubní desce nepřestává lákat - článek Nepříjemná pokuta, kterou může čekat řidič v Rakousku přilákala neuvěřitelných 12168 čtenářů k lajku nebo sdílení.

  3. Třetím nejúspěšnějším je článek o tom, jak Řidiči kamionů udržují Evropu v chodu, jejich pracovní podmínky se ale zhoršují, který se líbil 11107 z vás.

  4. Článek o elektrické dálnici v Německu si oblíbilo 8210 čtenářů Elektrická dálnice pro kamiony v Hesensku bude uvedena do provozu

  5. Iveco vyslyšelo přání profi řidičů o posilovně v kabině zaujal 7671 lidí.

  6. Řízení v žabkách vás nikdy nepřestane bavit. Článek Je povoleno jezdit naboso nebo ne? si oblíbilo 7344 lidí a dalo lajk nebo článek sdíleli svým známým.

  7. Nedávný článek o vysoké pokutě za porušení N561 oslovil 6857 lidí Srb pokutován v Rakousku 3500 EUR za nedodržení doby odpočinku. A další pokuty z poslední doby

  8. Novelizace N561/2006 vstoupila v platnost si našel své oblíbence v počtu 5927 čtenářů

  9. Kamerová zrcátka uvnitř kabiny zaujala 4935 řidičů v článku Jak jsou řidiči spokojeni s vnitřními zrcátky v kamionu?

  10. a nakonec článek o nových pravidlech ve Francii v článku Francie nově klasifikuje nedodržení týdenního odpočinku jako trestní čin a 4505 lajky nebo sdíleními


Jaké typy článku vás baví nejvíce? Co máme přidat, abychom vás bavili ještě více?


A nakonec výzva - pokud vás naše články nejen baví, ale je vidíte jako užitečné, pomáhají vám k vaší práci, podpořte nás a staňte se našimi členy na www.d365.cz/clenstvi. Víme, že máme před sebou dlouhou cestu, máme mnohé co zlepšit. Bez vaší podpory to nejde. Děkujeme.



13 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Vznikne český BAG

Snad každý řidič kamionů zná německý BAG, který do jisté míry u našich západních sousedů supluje silniční policii. Brzy se podobné vymoženosti dočkají řidiči kamionů i u nás: "Na podnikání v silniční

bottom of page