26. dub 2021

Komfortní řešení pro vyhledání lékaře ve Francii

Aktualizace: 12. čvn 2021

Sdružení DocStop se ve Francii rozšiřuje a díky Vinci Autoroutes spojuje své síly se 14 000 parkovacími místy pro nákladní vozidla, která tudy projíždí.
 

Trpí-li řidič nákladního vozidla opakující se nemocí a nemá čas navštívit lékaře, či se jedná o akutní případ protože je na cestě, nebo má horečku a chcete vědět co mu je? Sdružení DocStop, které pochází z Německa a má silné zastoupení ve střední Evropě, se rozšiřuje již i ve Francii. Jeho raison d'être (v překladu "smysl bytí") je poskytovat lékařskou službu řidičům nákladních vozidel na cestách tak, aby se mohli cítil dobře. Pro běžného zaměstnance není většinou problém uvolnit se z práce a zajít k lékaři, ovšem řidič tuto možnost prostě nemá … stále je na cestách.
 

Princip je jednoduchý, protože si řidič dojedná schůzku s praktickým lékařem nebo specialistou vytočením telefonního čísla 00 800 03 62 78 67, bezplatné číslo dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu (hovor ale bude bezplatný zřejmě jen pro volání z francouzského čísla). Hovor je geolokační, dorazí na linku pomoci Save Assistance, která identifikuje parkovací bod na vaší trase a poté pošle lékaře ze sítě DocStop v jeho blízkosti (v okruhu 4 km).
 

Vinci Autoroutes uvedl na webu www.docstop.eu sdružení 14 000 parkovišť v jeho síti. V případě potřeby lze dopravu mezi těmito parkovacími místy a místem setkání zajistit taxíkem. Není nutné žádné předchozí členství a konzultace k evidenci. Zákaznická linka nabízí vícejazyčný servis, který reaguje na francouzské řidiče nákladních vozidel i na ty, kteří projíždějí a mají potíže náhle a potřebují pomoc.

#D365 #Dispecink365 #Dispecing365 #ridicisobe #vodicisebe #ridici #vodici #kamionaci #kamionisti #truckeri #profesionalniridici #profesionalnivodici #zakazyjizdy #zakazyjizdykamionu #zakazyjazdy #zakazyjazdykamionov #vyjimky #logistikapomaha #nakladnidoprava #doprava #kamion #zdravi #lekar

1970
0