top of page
Vyhledat

Komfortní řešení pro vyhledání lékaře ve Francii

Sdružení DocStop se ve Francii rozšiřuje a díky Vinci Autoroutes spojuje své síly se 14 000 parkovacími místy pro nákladní vozidla, která tudy projíždí.

Trpí-li řidič nákladního vozidla opakující se nemocí a nemá čas navštívit lékaře, či se jedná o akutní případ protože je na cestě, nebo má horečku a chcete vědět co mu je? Sdružení DocStop, které pochází z Německa a má silné zastoupení ve střední Evropě, se rozšiřuje již i ve Francii. Jeho raison d'être (v překladu "smysl bytí") je poskytovat lékařskou službu řidičům nákladních vozidel na cestách tak, aby se mohli cítil dobře. Pro běžného zaměstnance není většinou problém uvolnit se z práce a zajít k lékaři, ovšem řidič tuto možnost prostě nemá … stále je na cestách.

Princip je jednoduchý, protože si řidič dojedná schůzku s praktickým lékařem nebo specialistou vytočením telefonního čísla 00 800 03 62 78 67, bezplatné číslo dostupné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu (hovor ale bude bezplatný zřejmě jen pro volání z francouzského čísla). Hovor je geolokační, dorazí na linku pomoci Save Assistance, která identifikuje parkovací bod na vaší trase a poté pošle lékaře ze sítě DocStop v jeho blízkosti (v okruhu 4 km).

Vinci Autoroutes uvedl na webu www.docstop.eu sdružení 14 000 parkovišť v jeho síti. V případě potřeby lze dopravu mezi těmito parkovacími místy a místem setkání zajistit taxíkem. Není nutné žádné předchozí členství a konzultace k evidenci. Zákaznická linka nabízí vícejazyčný servis, který reaguje na francouzské řidiče nákladních vozidel i na ty, kteří projíždějí a mají potíže náhle a potřebují pomoc.





198 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page