top of page
Vyhledat

Nový způsob placení za pohonné hmoty

Eurowag přináší na trh rychlejší a bezpečnější platby přes mobilní aplikaci. Dle Eurowagu budete tankovat rychleji, jednodušeji a bezpečněji než kdykoli předtím.

Jak to funguje

Řidiči už nebudou muset ztrácet čas hledáním karty nebo za špatného počasí hledat platební terminál. Po otevření aplikace řidič uvidí všechny stanice Eurowag v okolí. Po příjezdu k vybrané stanici zvolí možnost "Tankovat s Eurowag Pay", typ paliva a terminál. Pak už jen klikne na "Začít tankovat". Nakonec nákup autorizuje a dostane potvrzení, že tankování může začít. Po jeho dokončení jednoduše vrátí tankovací pistoli do pumpy. V tu chvíli aplikace transakci automaticky zpracuje.

Vlastnosti a výhody Eurowag Pay

Ty nejlepší a nejaktuálnější funkce, které vás ochrání před krádežemi a podvody. Co všechno Eurowag Pay umí?

  • Automatické platby - při tankování nemusíte fyzicky vyndavat kartu, aplikace zvládne platbu za vás, aniž byste museli hledat obsluhu nebo platební terminál.

  • Nové bezpečnostní funkce - používání aplikace Eurowag Pay je zabezpečené pomocí PIN nebo biometrického skenu, takže účet je chráněný před nežádoucími transakcemi.

  • Historie nákupů - Všechny platby v systému Eurowag máte pod kontrolou. Pokud jste dispečer nebo majitel, můžete vidět nebo nastavit limity pro každou kartu v týmu.

  • Zámky rozsahu zařízení - Další ochranou proti krádeži je rozsah zařízení. Aplikace nedovolí řidiči natankovat (odemknout pumpu), pokud není u čerpací stanice fyzicky přítomný.

  • Tankování na dálku - pokud se vyskytnou problémy s telefonem nebo kartou, dispečer může stojan pro řidiče aktivovat na dálku bez ohledu na to, kde právě je.

  • 400 stanic - Vaši řidiči můžou platit přes Eurowag Pay na víc než 400 našich nejoblíbenějších stanicích. A přibývají další. V budoucnu bude s Eurowag Pay kompatibilní většina čerpacích stanic Eurowag.

Jak Eurowag Pay získat?



66 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page