top of page
Vyhledat

Španělská policie rozbila organizovaný gang vykradačů kamionů

Ve Španělsku není krádež nákladu nic, co by řidiči neznali. Státní policie proto zahájila kroky, které vedli k odhalení velmi rozsáhlého gangu se zajištěním částí nákladů včetně přímých pachatelů. Podle španělských médií vrátila madridská pobočka policie ukradené náklady - včetně pneumatik v hodnotě do 620 000 EUR, společně s odcizenými vozidly v hodnotě 600 000 EUR. Kromě toho policie během operace objevila plantáž konopí a zabavili 250 rostlin. 

Zloději používali při své trestné činnosti mimo jiné sklad v průmyslové zóně u Toleda, kde ukrývali zcizené zboží a vozidla, včetně přívěsu se 16 paletami.


Organizace gangu potvrdila, že se jednalo o zločineckou skupinu specializující se na krádež těžkých nákladních vozidel, která se používají k přepravě zboží po celé zemi. Tato vozidla a zboží šly do pronajatých skladů, aby se „neutralizovaly“ a poté byla prodány na černém trhu. 


Gang bude mimo jiné obviněn z krádeže kamionů s téměř 800 pneumatikami a vozidla s klimatizací v hodnotě půl miliardy eur.



121 zobrazení0 komentářů

Související příspěvky

Zobrazit vše

Plošný zákaz předjíždění kamionů na dálnicích přichází

Tento týden začnou silničáři instalovat na D1 dopravní značení pro plošný zákaz předjíždění kamionů mezi Mirošovicemi a Brnem. Postupně mají přibýt další úsek D1 i další dálnice. Zákaz předjíždění se

V Texasu chystají chytrou dálnici, bude sama komunikovat s vozidly

Technologie pronikají doi všech částí našich životů a plíživě ovlivňují naše chování. Je tohle cesta jak předejít dopravním přestupkům? Inteligentní dálnice jsou poměrně novým přírůstkem do sady chytr

bottom of page